ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві вдруге за півроку затримали "злодія в законі" на прізвисько "Професор"

В сентябре прошлого года ему запретили въезд в Украину на три года.

У Києві вдруге за півроку затримали "злодія в законі" на прізвисько "Професор"
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліція Києва знову затримала в столиці грузинського "злодія в законі" на прізвисько "Професор", який курирував злочинців, котрі займалися квартирними крадіжками та викраденнями автомобілів.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

У вересні минулого року "Професора" примусово видворили за межі України із забороною в'їзду в країну на три роки. Але наприкінці року зловмисник знову повернувся до Києва під іншим прізвищем.

"Поліцейські вже знали, що 26-річний уродженець Грузії, який постійно живе в Туреччині, був коронований в 2013 році в одній із південних країн. Оперативним шляхом ми встановили, що під час перебування на території України він організовував так звані «сходки» для перерозподілу сфер впливу в кримінальному світі. При цьому «Професора» найбільше цікавили групи злодіїв автомобілів і особи, які займалися крадіжками з транспортних засобів на території Києва та Кропивницького", - повідомив начальник Головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правоохоронці супроводжували "Професора" до літака, яким він полетів до Стамбула. Зараз вирішується питання про заборону його в'їзду на територію України.

Нагадаємо, наприкінці серпня 2017 року правоохоронці втретє за рік видворили з України грузинського "злодія в законі" Тенгіза Чару, відомого в кримінальному світі як "Тенґо Гальський".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram