ГоловнаСуспільствоПодії

Під консульство РФ у Харкові принесли труну з опудалом Путіна

Дипустанови пікетують націоналісти.

Генконсульство РФ в Харкові з ранку пікетують представники націоналістичних сил. Про це повідомляє місцеве видання «МедіаПорт».

Зокрема, серед активістів представники ВО "Свобода" і "Правого сектора". Біля входу в будівлю вони встановили плакат з написом "Росія = війна. Вибори на крові", а також принесли труну з опудалом Путіна.

Пікет під консульством РФ у Харкові
Фото: mediaport.ua
Пікет під консульством РФ у Харкові

Автомобіль Volkswagen з дипломатичними номерами РФ припарковано поруч, невідомі розмалювали написами жовтого кольору "Крим наш".

Фото: mediaport.ua

Бажання проголосувати в харківському консульстві РФ станом на 11 ранку ранку виявив один чоловік - 75-річний пенсіонер, який повідомив активістам, що віддав би свій голос за Павла Грудініна, а про заборону голосувати в Україні не знав.

Пікети під російськими консульствами в Україні відбуваються також в Києві і Львові, в Одесі повідомили про "замінування" диппредставництва.

Нагадаємо, за заявою МВС України охорона дипломатичних установ 18 березня не передбачає допуск цивільних осіб. Таким чином Україна заборонила росіянам голосувати на виборах у посольстві і консульствах, оскільки Росія не виконала вимогу не проводити вибори в Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram