ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція Закарпаття перейшла на посилений режим роботи

В області проходять масові заходи в зв'язку з роковинами Карпатської України та національної революції Угорщини.

Поліція Закарпаття перейшла на посилений режим роботи
Фото: nikvesti.com

До охорони громадського порядку в Закарпатській області залучили півтисячі поліцейських. На в'їздах і виїздах з області посилили заходи безпеки і перевірку.

Про це повідомив представник Національної поліції в Закарпатській області Володимир Павлюх, повідомляє Громадське.

"Весь цей тиждень поліція працює в посиленому варіанті несення служби, який триватиме до 18 березня включно", - сказав Павлюх.

За його словами, правоохоронці перебувають в місцях, де відбуваються масові заходи.

"Зокрема, вони почалися вчора: в Ужгороді святкували 79-ту річницю Карпатської України. Відповідні заходи пройшли і в Хусті на Красному полі та в інших містах області. Того ж дня угорці святкували річницю своєї національної революції, де теж була присутня значна кількість людей, де були гості і з-за кордону, правоохоронці і там забезпечили дотримання правопорядку", - сказав він.

Павлюх додав, що в кожному відділенні поліції створили посилені додаткові слідчо-оперативні групи, які готові прибути в будь-який регіон для наведення правопорядку.

"Правоохоронці на стаціонарних постах поліції, яких кілька в області, перевіряють практично весь автотранспорт, що в'їжджає на територію області, в першу чергу, іногородній", - зазначив представник поліції.

Напередодні повідомлялося, що на дорожній станції "Нижні Ворота" в Закарпатській області затримали кілька машин з битами, ножами і балаклавами.

У ніч на 16 березня в місті Берегово невідомі розбили скло на дев'яти автомобілях з угорськими номерами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram