ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві обіцяють невеликий сніг і похолодання

Температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень -1...-3 градуси.

Завтра в Києві обіцяють невеликий сніг і похолодання
Фото: EPA/UPG

16 березня в Києві буде хмарно, очікується невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень -1...-3 градуси.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

На заході України хмарно, вночі невеликий мокрий сніг з дощем, лише на Закарпатті без істотних опадів, вдень дощ, у Волинській і Рівненській областях мокрий сніг, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+4 градуси, вдень +4...+11 градусів; у Волинській і Рівненській областях вночі +1...-5 градусів, удень -2...+3 градуси.

У Карпатах вночі без істотних опадів, вдень дощ, температура вночі -1...-6 градусів, удень 0...+5 градусів.

У Моршині вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вдень дощ, температура вночі +1...+3 градуси, вдень +7...+9 градусів.

У Трускавці вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вдень дощ, температура вночі +1...+3 градуси, вдень +7...+9 градусів.

У Сваляві вночі без істотних опадів, вдень дощ, температура вночі +1...+3 градуси, удень +8...+10 градусів.

На півночі України хмарно, невеликий сніг, лише вночі в Чернігівській і Сумській областях без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-9 градусів, вдень +1...-5 градусів.

У центрі України хмарно, невеликий мокрий сніг з дощем, лише в Полтавській і Дніпропетровській областях без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+4 градуси, в Полтавській області -4...+1 градус, вдень 0...+7 градусів, у Вінницькій області +3...+8 градусів.

На сході України хмарно, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...+2 градуси, вдень +2...+7 градусів; в Харківській області вночі -1...-6 градусів, удень -2...+3 градуси.

На півдні України хмарно, невеликий дощ, в Херсонській і Запорізькій областях без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+6 градусів, удень +5...+10 градусів; в Запорізькій області вночі -3...+2 градуси, вдень +3...+8 градусів.

У Криму хмарно, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, удень +7...+12 градусів.

У Ялті без істотних опадів. Температура вночі +2...+4 градуси, удень +9...+11 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram