ГоловнаСуспільствоВійна

Автомобіль співробітників ДФС знову потрапив під обстріл на Донбасі

Постраждалих немає.

На Донбасі знову обстріляли транспорт співробітників Донецької фільтрувальної станції (ДФС).

Про це повідомляється на сайті компанії "Вода Донбасу".

"Для забезпечення технологічного процесу очищення питної води на Донецьку фільтрувальну станцію (ДФС) здійснюється доставка знезаражувальних реагентів - рідкого хлору та гіпохлориту натрію. Сьогодні автомобіль КАМАЗ доставив гіпохлорит натрію. Дорогою з ДФС автомобіль потрапив під обстріл. На щастя, ніхто із співробітників не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що о 14:05 під обстріл потрапили "вахтівка" і автобус, які вивозили змінний персонал з ДФС. В результаті в автобусі пошкоджено шибки, співробітники не постраждали.

Фото: voda.dn.ua

"В таких умовах забезпечувати процес очищення і транспортування питної води вкрай складно і небезпечно для життя наших співробітників", - наголошується в повідомленні.

З Донецької фільтрувальної станції питна вода подається в Авдіївку, частково до Донецька і Ясинуватої, в селище Червоний Партизан, села Крута Балка і Верхньоторецьке.

Нагадаємо, в понеділок у Донецькій області автомобіль ГАЗ-53, що перевозив змінний персонал на ДФС, потрапив під обстріл. В результаті було пробито радіатор автомобіля. Співробітники ДФС не постраждали.

Раніше, 7 березня, під обстріл потрапив вантажний автомобіль, який доставляв бензин на ДФС.

ДФС включена в Мінські угоди як один з найважливіших об'єктів життєзабезпечення населення регіону. Незважаючи на це, станція зазнавала неодноразових обстрілів. Уперше бойові дії стали причиною її зупинки ще 30 липня 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram