ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до +5 градусів

Температура повітря вночі 0 ...-2 градуси.

Завтра в Києві до +5 градусів
Фото: karachidigest.com

У неділю, 11 березня, в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі 0 ...-2 градуси, вдень +3 ... +5 градусів.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі -1 ... +5 градусів, вдень +7 .. . +13 градусів.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі -1 ... +4 градуси, вдень 0 ... +5 градусів.

У Моршині без істотних опадів, температура повітря вночі +3 ... +5, вдень +12 ... +14.

У Трускавці без істотних опадів, температура повітря вночі +3 ... +5 градусів, удень +11 ... +13 градусів.

У Сваляві без істотних опадів, температура повітря вночі +4 ... +6 градусів, удень +9 ... +11 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, в Чернігівській і Сумській областях місцями невеликий мокрий сніг з дощем, на решті території без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі 0 ...-5 градусів, удень +2 ... +7 градусів, у Чернігівській і Сумській областях -2 ... +3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі 0 ...-5 градусів, удень +2 ... +9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі 0 ...-5 градусів, удень -2 ... +3 градуси , в Донецькій області до +6 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці туман, вітер південно-східний, 5-10 м /с, температура повітря вночі +3 ...-3 градуси, удень +2 ... +9 градусів, в Одеській області вночі 0 ... +5 градусів, удень +7 ... +12 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +1 ... +6 градусів, вдень +8 ... +13 градусів.

У Ялті без опадів, температура вночі +3 ... +5 градусів, удень +10 ... +12 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram