ГоловнаСуспільствоЖиття

У суботу в Києві потеплішає до +5

Прогнозують мокрий сніг.

У суботу в Києві потеплішає до +5
Фото: donbass.ua

10 березня в Києві хмарно, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с, температура вночі -1...+1, вдень +3...+5.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

У західних областях хмарно, вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі -4...+3, вдень +5...+12.

У Карпатах невеликі опади, температура вночі 0...- 5, удень -1...+4.

У Моршині вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів, температура вночі -1...+1, вдень +8...+10.

У Трускавці вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів, температура вночі 0...-2, вдень +8...+10.

У Сваляві вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, температура вночі +1...+3, вдень +7...+9.

У північних областях хмарно, вночі невеликі опади, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі +2...-3, у Чернігівській і Сумській областях -2...-7, удень +2...+7, у Чернігівській і Сумській областях -3...+5.

В центральних областях хмарно, без істотних опадів. У Полтавській і Дніпропетровській області невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі +2...-5, удень 0...+7, у Вінницькій області +5...+10.

У східних областях хмарно, невеликий сніг, вдень в Донецькій і Луганській областях невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі +1...-4, в Харківській області -2...-7, удень -2...+6.

У південних областях хмарно, вночі місцями невеликі опади, в Миколаївській і Запорізькій областях без істотних опадів, вдень без істотних опадів, у Запорізькій області невеликий дощ. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі -4...+4, вдень +4...+11.

У Криму хмарно, без істотних опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі -1...+4, вдень +4...+9.

У Ялті без істотних опадів, температура вночі +1...+3, вдень +6...+8.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram