ГоловнаСуспільствоПодії

Три людини загинули на пожежі в дерев'яному будинку у Сумах

Ймовірна причина займання - необережність під час куріння.

Увечері 8 березня в Сумах сталася пожежа у приватному житловому будинку на вулиці Лучанська, в результаті якої загинули три людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДержНС.

Фото: dsns.gov.ua

Повідомлення про займання надійшло о 20:03. До моменту прибуття рятувальників з вікон і дверей однієї з частин дерев'яного будинку йшов густий дим, тому пожежники були змушені працювати в апаратах для захисту органів дихання. Під час проведення розвідки в одній з палаючих кімнат на підлозі були виявлені тіла двох осіб (чоловіка і жінки). Згодом у задимленій кухні знайшли тіло ще одного чоловіка.

До 20:40 вогонь вдалося локалізувати і не допустити займання в іншій частині будинку, де проживає ще одна сім'я. До 21:40 обгорілі конструкції розібрали з метою виявлення прихованих осередків займання і пожежу ліквідували.

На місці пожежі також працювала слідчо-оперативна група, яка встановила, що загиблі - це господар будинку 1964 р. н. та його знайомий 1957 р. н. Особу загиблої жінки встановлюють. За попередніми висновками фахівців, ймовірна причина займання - необережність під час куріння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram