ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області мати залишила немовля у копиці сіна, тому що втомилася

Зараз життю двомісячної дівчинки нічого не загрожує.

У Харківській області мати залишила немовля у копиці сіна, тому що втомилася
Фото: facebook.com/police.kharkov

У Харківській області 30-річна жінка покинула у копиці сіна двомісячну дитину. Свій вчинок горе-матір пояснила тим, що дитина протягом трьох днів не давала їй відпочити і вона дуже втомилася, інформує прес-служба обласної поліції.

"23 січня у Нововодолазьке відділення поліції надійшло повідомлення від 67-річної жительки села Нова Мерефа. Вона розповіла, що вранці її чоловік знайшов у копиці сіна немовля. На місці події співробітники поліції встановили, що дитину залишила її 30-річна мати. Згідно з медичним свідоцтвом про народження, дівчинка з'явилася на світ 17 листопада минулого року, але дотепер цей факт офіційно не зареєстровано", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, вранці співмешканець жінки поїхав на роботу у Харків. Близько 6 ранку мати погодувала дитину, одягнулася і пішла гуляти на вулицю. Як розповіла жінка, вона відчула сильну втому від сімейних турбот і вирішила залишити дитину сусідам. Жінка підійшла до сусідського двору, побачила неподалік господаря і поклала дитину в копиці сіна. Потім втекла.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 2 років позбавлення волі.

У поліції зазначають, що зараз життю дитини нічого не загрожує.

Як повідомлялося, в Одесі мати задушила подушкою немовля через моральне виснаження. Напередодні жінка намагалася вчинити самогубство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram