ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Докучаєвськ із важкого озброєння

За непідтвердженими даними, є постраждалі серед місцевого населення.

Бойовики обстріляли Докучаєвськ із важкого озброєння
Архивное фото
Фото: Макс Левин

Російсько-окупаційні війська обстріляли з важкого озброєння, ймовірно з 82-мм мінометів, непідконтрольне українській владі місто Докучаєвськ Донецької області, повідомляє прес-центру штабу АТО.

"За непідтвердженими даними, в результаті обстрілу є постраждалі серед місцевого цивільного населення", - йдеться в заяві штабу.

Повідомляється, що українські військовослужбовці, які виконують завдання поблизу Новотроїцького Донецької області, помітили, що під час обстрілу українських позицій з мінометів 82-го калібру бойовики вели вогонь як у бік опорних пунктів сил АТО біля Новотроїцького, так і в бік підконтрольного їм Докучаєвська.

"Таким чином бойовики вкотре створюють умови для звинувачення українських військових в обстрілах мирних прифронтових населених пунктів", - зазначають у штабі.

Як повідомлялося, бойовики 6 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) станом на 18:00 22 січня. В результаті мінометного обстрілу на Донбасі загинув військовослужбовець Збройних сил України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram