ГоловнаСуспільствоПодії

Ізмаїл залишився без води, тепла і світла через негоду

Схожа ситуація в Кілійському районі.

Ізмаїл залишився без води, тепла і світла через негоду
Фото: dumskaya.net

Місто Ізмаїл Одеської області 18 січня повністю знеструмлене через негоду.

Як повідомив у фейсбуці мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, пошкоджена єдина лінія 110 кіловольтів, яка йде з Арциза через Молдову. У зв'язку із цим відключено електропостачання котелень і насосних.

"Шановні ізмаїльці, просимо вас не користуватися автомобільним транспортом і не покидати своїх домівок, - написав Абрамченко. - У зв'язку з налипанням мокрого снігу висока ймовірність падіння гілок дерев і елементів дахів. До вечора вітер посилюватиметься. Роботи з відновлення електропостачання ведуться. Очікується, що до вечора електропостачання буде нестабільним, водопостачання буде відсутнє".

Аналогічна ситуація спостерігається в населених пунктах Кілійського району Одеської області. Голова Кілійської районної ради Павло Бойченко написав у фейсбуці, що світло і вода є тільки в селищі Вилкове. Інші населені пункти або частково, або повністю знеструмлені.

"Великі проблеми в енергетиці району. Багато поривів дерев і опор ліній електропередач. Багато аварійних відключень. Фактично всі населені пункти району, крім м. Вилкове, частково або повністю знеструмлені. Вживаються заходи з відновлення подачі електрики передусім на селище СРЗ в м. Кілія і соціально важливі об'єкти", - повідомив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram