ГоловнаСуспільствоЖиття

Італійський лоукостер Ernest Airlines виконав перший рейс до Києва

Мінімальна вартість квитка в одну сторону становить 49 євро.

Італійський лоукостер Ernest Airlines у суботу, 9 грудня, виконав перший рейс до Києва з Мілана (Бергамо) і відправив перший рейс до Неаполя, повідомляє ЦТС.

Літак, що виконував рейс EG273 Мілан-Київ, приземлився в аеропорту Жуляни о 10:30. Об 11:15 був відправлений рейс EG276 Київ-Неаполь.  

Фото: cfts.org.ua

Рейси до Мілана та Неаполя будуть виконуватися у понеділок, середу й суботу. Мінімальна вартість квитка в одну сторону становить 49 євро.

8 грудня Ernest Airlines запустив два нові рейси в аеропорт Львова - з Неаполя та Венеції.

Директор Ernest Airlines з розвитку бізнесу Чаді Ель Таннір під час прес-конференції в аеропорту "Київ" заявив про намір компанії налагодити 2018 року вантажні перевезення між Україною та Італією.

За словами топ-менеджера Ernest Airlines, для цієї мети будуть використовуватися багажні відділення пасажирських літаків. Закуповувати вантажні літаки авіакомпанія не планує.

Повідомляється, що наприкінці березня авіакомпанія запускає додаткові рейси за маршрутами Київ-Бергамо і Київ-Неаполь.  

Фото: cfts.org.ua

Ernest Airlines є невеликою італійською авіакомпанією з албанською реєстрацією. Флот лоукостера складається з двох літаків A320 і A319. Натепер авіакомпанія виконує польоти зі столиці Албанії Тірани до кількох міст Італії. До літа 2018 року перевізник планує поповнити флот ще чотирма літаками Airbus А320.

Раніше в авіакомпанії повідомили, що планують 2018 року перевезти на напрямку Італія-Україна 210 тис. пасажирів.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram