ГоловнаСуспільствоВійна

Доба на Донбасі минула без втрат

Увечері епіцентр протистояння від Азовського моря змістився в передмістя Авдіївки.

Доба на Донбасі минула без втрат
Фото: Макс Левин

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 27 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. У результаті обстрілу жоден український військовослужбовець не постраждав.

Збройні Сили України на більш ніж половину обстрілів відкривали вогонь у відповідь.

На Луганському напрямку загарбники активізувалися в темний час доби. Якщо вдень було зафіксовано один обстріл позицій ЗСУ зі 120-міліметрових мінометів у районі Новолуганського, то ввечері ворог неодноразово з 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї вів вогонь по оборонних укріпленнях біля Луганського. З гранатометів противник обстріляв захисників Травневого і Новоолександрівки, а з легкого піхотного озброєння - захисників Лобачова і Станиці Луганської, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку у світлий час доби гаряче було в Приазов'ї. Тут окупанти з мінометів різних типів і зброї менших калібрів неодноразово обстрілювали низку населених пунктів на підступах до Маріуполя, зокрема Водяне і Старогнатівку. По захисниках Широкиного, крім того, стріляв танк. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях у районі Гнутового.

Увечері епіцентр протистояння від Азовського моря змістився в передмістя Авдіївки. Захисників цього прифронтового міста агресор неодноразово обстрілював з усього наявного арсеналу піхотного озброєння і мінометів.

Нагадаємо, у вівторок бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат сили АТО не зазнали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram