ГоловнаСуспільствоПодії

Матч U-21 "Карпати" - "Олімпік» не дограли через аномальний рух ставок

Молодь донеччан запідозрили в "зливі".

Матч U-21 "Карпати" - "Олімпік» не дограли через аномальний рух ставок
Фото: fckarpaty.com

Матч 18-го туру чемпіонату України U-21 між "Карпатами" (Львів) і "Олімпіком" (Донецьк) не дограли до кінця. На 84-й хвилині за рахунку 4:0 на користь львів'ян президент ФК "Олімпік" Владислав Гельзін прийняв рішення відвести свою команду з поля.

На сайті клубу йдеться, що зроблено це через аномальний рух ставок.

"Наш аналітик, якого ми найняли ще два роки тому для відстеження руху ставок, подзвонив мені за рахунку 0:2 на користь «Карпат». Він сказав, що на поточний час робиться багато ставок на те, що в другому таймі господарі заб'ють ще мінімум два голи, а може і більше. При цьому коефіцієнт на цю подію став сильно падати. Я відразу набрав тренерів молодіжної команди, дізнався їх думку про гру, про те, що ж відбувається на футбольному полі. Вони нічого не розуміли, за їхніми словами, деякі футболісти грали не на звичному для себе рівні. Побоювання на той рахунок, що хтось із гравців не чесно веде боротьбу, підтвердилися", - заявив Гельзін.

"Через 10 хвилин я ще раз передзвонив тренерам, вони сказали, що нічого не змінюється, картина все та ж. І при рахунку 0:4, проаналізувавши всю наявну інформацію, я вирішив відвести команду з поля, щоб люди, які, можливо, використовували наших футболістів у корисливих цілях, не могли домогтися результату. Це було моїм особистим рішенням. Про це я відразу ж повідомив Прем'єр-лігу і Федерацію футболу України", - прокоментував ситуацію президент ФК "Олімпік".

На офіційному сайті донеччан також повідомляється про розслідування, яке клуб має намір провести з приводу цієї зустрічі.

Нагадаємо, в лютому 2017 року контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України дискваліфікував 12 колишніх гравців "Металіст" за договірні матчі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram