ГоловнаСуспільствоЖиття

В.о. мера Сміли відправили у відставку за зрив опалювального сезону

Із 20 депутатів, присутніх на сесії, 19 проголосували за відставку й лише один - проти.   

В.о. мера Сміли відправили у відставку за зрив опалювального сезону
Фото: info-smila.ck.ua

Депутати міськради увечері 16 листопада відправили у відставку в.о. мера Віктора Федоренка Сміли Черкаської області за зрив опалювального сезону в місті.

Як повідомляє Україна молода, голосування щодо відставки секретаря міської ради Віктора Федоренка, який виконує обов'язки мера, було таємним.

Зазначається, що в місті Сміла, єдиному в області, досі немає в будинках опалення, закриті школи, а учні - на вимушених канікулах.

Згідно з повідомленням, на початку засідання в залі не було кворуму. Під тиском громадськості активісти розшукали депутатів і доправили їх до міської ради на своїх автомобілях. Загалом вдалося зібрати 20 депутатів міськради і група з 14 депутатів зареєструвала звернення щодо відставки в.о. мера.

Як повідомили виданню в Смілянській міськраді, із 20 депутатів, присутніх на сесії, 19 проголосували за відставку Віктора Федоренка, і тільки один - проти.

Депутати створили оперативний штаб, який візьме на себе відповідальність за ситуацію в Смілі та впроваджуватиме опалення в місті.

Як зазначається, Віктор Федоренко офіційно перебуває на лікарняному, тому зможе оскаржувати свою відставку в суді.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram