ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала грабіжників, які відібрали в киянина торбу з грошима на Петрівці (оновлено)

Їм закидають щонайменше три аналогічні злочини.

Поліція Києва затримала п'ятьох громадян Грузії за підозрою в зухвалому пограбуванні на парковці біля автосалону на Петрівці.

14 листопада грабіжники напали на чоловіка і відібрали в нього сумку, в якій була велика сума грошей (неофіційно повідомляли про 100 тис. доларів). Начальник столичної поліції Андрій Крищенко повідомив, що підозрюваних затримали через годину на території одного з гаражних кооперативів міста.

"Зараз ми точно знаємо про їх причетність до трьох аналогічних злочинів, хоча реально розуміємо, що на їх рахунку - більше десяти. Працюємо над доказовою базою", - написав він у фейсбуці.

У підозрюваних вилучено автомобілі, зброю, мобільні телефони й інші речі, які могли використовуватися для скоєння злочинів.

Оновлення. Прокуратура Києва повідомила, що в украденій грабіжниками торбі було 3,5 млн гривень.

Правоохоронці вилучили в затриманих 4 пістолети, патрони, грошових коштів на близько 140 тис. грн, балаклави та рукавички, засоби для розбивання скла, речовину рослинного походження, зовні схожу на канабіс, мобільні телефони і СІМ-картки, які могли бути використані під час здійснення злочину, 5 різних номерних знаків на автомобіль й установку чорного кольору типу GPS-трекер.

Затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах, здійснений групою осіб) Кримінального кодексу.

Підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram