ГоловнаСуспільствоЖиття

Волонтери "Народного тилу" збирають гроші на реабілітацію дітей загиблих і зниклих бійців АТО

Потрібно 25 тисяч доларів.

Волонтери "Народного тилу" збирають гроші на реабілітацію дітей загиблих і зниклих бійців АТО
архивное фото
Фото: Сергей Нужненко

Активісти волонтерського об'єднання "Народний тил" у рамках проекту "Сім'ї Народного тилу" оголосили збір коштів на оздоровлення членів сімей загиблих, зниклих безвісти і тяжкопоранених бійців.

"Проект "Сім'ї Народного тилу" покликаний допомогти матерям і дітям повернутися до життя після втрати батька або чоловіка. Ідейний натхненник проекту, психолог Світлана Бахвалова неофіційно називає його «Щаслива мама - щасливі діти». За два роки існування проекту психологічну підтримку отримали 253 матері і 593 дитини! Це 846 українців, які знайшли в собі нові сили жити з любов'ю в серці і силою для творчості і розвитку", - говорять у фонді.

З 3 січня по 3 лютого запланована реабілітація 150 дітей з їхніми мамами, вони відправляться в Карпати. Для здійснення цієї програми необхідно зібрати 25 000 доларів. Збір коштів почався на краудфайндинговій платформі Generosity.

Реабілітаційний табір для "Сімей Народного тилу" - це 10 днів інтенсивного спілкування з психологом (особисто і в групах), арт-терапія та відпочинок. Окрім цього, активісти допомагають членам сімей знайти себе і навчитися підтримувати себе матеріально.

Детальну інформацію можна знайти на сайті проекту www.snt.org.ua або за телефоном: 093 717 62 61, Олесь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram