ГоловнаСуспільствоЖиття

Київ тіснить Берлін з позицій головного туристичного центру Європи, - австралійські ЗМІ

Журналісти відзначили дешеву їжу і парки.

Київ тіснить Берлін з позицій головного туристичного центру Європи, - австралійські ЗМІ

Австралійське видання Escape опублікувало статтю про Київ, в якій назвало українську столицю місцем, яке легко може обійти Берлін за архітектурним багатством і богемним життям. Переклад матеріалу опублікувало видання "Наш Київ".

Зокрема, журналісти відзначили вуличне мистецтво української столиці, яке почало активно розвиватися - мурали і панно; міські парки - зокрема Пейзажну алею з її арт-пам'ятками. Крім того, в поле зору потрапили дешева їжа, Труханів острів і Парковий міст, цікаві заклади в сучасному стилі.

Окремо журналісти зупинилися на нічному житті міста. "Круте і класне нічне життя кипить не тільки в Берліні. Київ - батьківщина безлічі прихованих скарбів, включаючи "Спотикач", тематичний ресторан у стилі радянського ретро, де подають осучаснені традиційні страви (як щодо кольорових пельменів?) в поєднанні з довгим списком наливок і коктейлів на основі горілки. І тільки небо є межею для тих, хто проводить ночі на даху Barbara Bar, закладу, де в будь-якого хіпстера слинки течуть від вигляду кітчевого декору і коктейлів для тих, кому подобається жити (і пити) нестандартно", - пише Escape.

Нагадаємо, торік рейтинг кращих міст світу очолив Відень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram