ГоловнаСуспільствоПодії

Хлопець з Харкова відкрив стрілянину з балкона і виклав відео цього в Instagram (оновлено)

У поліцію доправили чотирьох молодиків, які були у квартирі.

У центрі Харкова молодик відкрив стрілянину з балкона. Відповідний ролик хлопець виклав у своєму інстаграмі, підписавши його словами "За друзів не шкода стріл". Зараз цей обліковий запис уже закрито.

Як повідомляє місцеве видання NewsRoom, інцидент стався на вулиці Пушкінській. Стрілець перебував у будинку №54.

Фото: Скріншот відео в інстаграмі

Фото: google.com.ua/maps

У цьому інстаграмі було ще одне фото, на якому стрільця зображено з пістолетом біля деканату денної форми навчання на факультеті іноземних мов Харківського національного університету імені Каразіна.

Як розповіли у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області, правоохоронці будуть проводити з цього приводу перевірку, а також з'ясовувати, була зброя бойовою чи травматичною. У прес-службі ХНУ імені Каразіна, зі свого боку, підтвердили, що фото зі зброєю було зроблено в університеті, і повідомили, що з'ясовують, чи це їхній студент.

Оновлення. Прес-служба поліції згодом повідомила, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу - хуліганство.

Начальник Київського відділу поліції Олександр Коцар повідомив, що всіх чотирьох хлопців, які перебували у квартирі, доставили у відділок для встановлення обставин події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram