ГоловнаСуспільствоЖиття

Відкриття нового сервісу для пошуку найвигідніших турів і путівок на відпочинок - "Фарватер"

Відпочинок за кордоном в усі часи вважався найдорожчим задоволенням. На сьогодні туристичний ринок радує клієнтів значним вибором напрямків. Ціни на тури різняться, тому турист може вибрати путівку на свій смак і гаманець. В умовах сьогодення найдорожчим у житті людини, яка постійно прагне до чогось, є час, який не зупинити і якого не завжди вистачає.

Туристична компанія "Фарватер" працює на ринку більш ніж 11 років і прекрасно знає, яким важливим ресурсом є час клієнта. Саме це і спонукало компанію на такі кардинальні зміни, як можливість оплачувати тури в режимі онлайн. Тільки уявіть собі: клієнт може знайти відповідний для себе тур і моментально забронювати або оплатити його.

У такому випадку йому не доведеться їхати в офіс компанії і витрачати на це час. Усі необхідні документи після оплати і підтвердження туру він отримає на електронну пошту. Цікаво, що це впровадження компанія зважилася проводити дуже акуратно, тому наземні представництва у компанії зберігаються. Функціонують вони в Ужгороді та Києві. У такий спосіб компанія вирішила надати своїм клієнтам вибір: готівковий розрахунок в офісі компанії або в режимі онлайн за допомогою банківської картки.

Давно мрієте вирушити на відпочинок до Хорватії, але немає часу купити тур у цю країну. Farvater Travel пропонує тури в Хорватію за приємними цінами і з величезним вибором готелів і курортів. На сайті компанії ви зможете порівняти найкращі цінові пропозиції відпочинку в реальному часі (тут часто бувають знижки і акції), знайти і забронювати відпочинок своєї мрії. Нотатка для туриста: на сайті компанії розміщено понад 1 000 000 турів по всьому світу. До того ж тут часто бувають знижки і акції на різні напрямки.

Знадобиться декілька кліків, і ви вже летите з України в Хорватію - країну, в якій кожен турист знаходить для себе щось особливе. Комусь подобається місцева екологія з чистим морем, красивими пляжами, де відсутні пляжні парасольки. Замість них - красиві сосни. Іншим подобається цілюща сила землі і води.

Серед туристів є поціновувачі мінеральних джерел, їх у країні аж двадцять. Окрім того, тут є унікальна цілюща нафта. Якщо ви один з тих самих радикальних громадян, які сприймають усе буквально і вирушають на курорт з метою відволіктися від стрімкого міського життя і побути серед природи, тоді вам варто попрямувати на один із численних нудистських пляжів. "Фарватер Тревел" допоможе вам побувати в найкрасивіших куточках планети!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram