ГоловнаСуспільствоПодії

Кореспондента російського телеканалу затримали у Києві (оновлено)

СБУ вилучила у журналіста НТВ Немишева акредитацію в "ДНР".

Кореспондента російського телеканалу затримали у Києві (оновлено)
Фото: Depositphotos\jinga80

Правоохоронці підтверджують інформацію про затримання в Києві громадянина Російської Федерації, кореспондента телепрограми "Центральне телебачення" російського телеканалу НТВ В'ячеслава Немишева за вчинення кримінального правопорушення.

"Громадянин РФ Немишев, затриманий поліцією за вчинення кримінального правопорушення, був доставлений до райуправління", - повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Раніше про затримання Немишева в Києві повідомив сайт телеканалу.

"Кореспондент "Центрального телебачення" В'ячеслав Немишев перебуває в одному з відділень поліції української столиці. У Києві він виконував редакційне завдання", - повідомляється на сайті НТВ в середу.

Уточнюється, що зв'язку з журналістом немає. "Відомо, що його допитують співробітники Служби безпеки України", - йдеться в повідомленні.

Оновлення. Співробітники Служби безпеки України вилучили акредитацію в самопроголошеній "Донецькій народній республіці" у затриманого в Києві журналіста російського телеканалу НТВ В'ячеслава Немишева.

Про це повідомила речник СБУ Олену Гітлянську, передають Українські Новини.

"Поліція передала нам журналіста НТВ, у нього була вилучена акредитація в ДНР", - повідомила вона.

Також Гітлянська зазначила, що зараз проводиться опитування затриманого і на основі його результатів у рамках чинного законодавства буде ухвалене рішення про подальші дії щодо російського журналіста.

Нагадаємо, наприкінці серпня СБУ депортувала з України російську журналістку Курбатову та заборонила їй в'їзд в країну на 3 роки..

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram