ГоловнаСуспільствоЖиття

На місці загибелі патрульних у Дніпрі встановили пам'ятник - поліцейський шеврон

Патрульних застрелили під час виконання обов'язків у вересні минулого року.

На місці загибелі патрульних у Дніпрі встановили пам'ятник - поліцейський шеврон
Фото: dp.informator.ua

У Дніпрі на автовокзалі встановили пам'ятник поліцейським Артему Кутушеву та Ользі Макаренко, загиблим під час виконання своїх обов'язків у вересні минулого року.

Про це повідомляє "Інформатор" з місця події.

На місці загибелі патрульних встановили пам'ятник - поліцейський шеврон. Пам'ятник виготовлений з чорного граніту заввишки 1 метр.

Ініціатором став Михайло Тонконогий, а ідея належить активісту Володимирові Ніжнику.

Під час заходу правоохоронці, родичі загиблих і жителі Дніпра вшанували пам'ять Ольги й Артема хвилиною мовчання. Після цього 12 поліцейських, яких було відзначено за розкриття особливо тяжких злочинів, отримали нагороди від обласної влади.

Фото: dp.informator.ua

Нагадаємо, 25 вересня минулого року патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль Сitroen. Водій, який перебував у розшуку, чинив опір, застрелив патрульного, поранив його напарника і втік. Дівчина померла в лікарні.

Підозрюваним виявився боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов. Правоохоронці затримали його, коли він намагався за підробленими документами прооперуватися в лікарні. Пугачов своєї вини не визнає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram