ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсоні ліфт з двома підлітками впав з п'ятого поверху

Кабіна сіла на клини на другому поверсі, постраждалих немає.

У Херсоні ліфт з двома підлітками впав з п'ятого поверху
Фото: nr2.ru

У четвер увечері в Херсоні в будинку №22 по вулиці Лавренєва з п'ятого поверху впав ліфт, в якому перебували двоє підлітків.

Агентство УНІАН із посиланням на поліцію пише, що у ліфті були на той момент 15-річний та 12-річний хлопчики, жителі цього будинку. Діти спускалися вниз, коли на 5-му поверсі ліфт обірвався і зупинився на 2-му поверсі. Викликали швидку медичну допомогу та проведено огляд постраждалих, але від госпіталізації вони відмовилися.

Колишній начальник управління комунального господарства міського департаменту ЖКГ Олексій Рибаков заявив, що спрацювала система безпеки, ліфт сів на клини. "Це підтверджує справну роботу систем безпеки і роботу ліфта. Пасажири не постраждали, в іншому розберуться експерти відповідних служб", - написав він у фейсбуці.

Подію зареєстровано в ЄРДР за частиною 1 статті 367 "Службова недбалість". Санкція цієї статті передбачає штраф від 250 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на термін до 2-х років, або обмеженням волі на термін до 3-х років, з позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3-х років.

Нагадаємо, 12 вересня в Луцьку молода жінка загинула через несправний ліфт. Її затиснуло між кабіною і шахтою ліфта. В результаті вона померла від отриманих травм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram