ГоловнаСуспільствоПодії

У селі під Коломиєю молодий чоловік зґвалтував 11-річну школярку

Дівчинка поверталася додому після уроків.

У селі під Коломиєю молодий чоловік зґвалтував 11-річну школярку
Игорь Бабьюк
Фото: gk-press.if.ua

Поліція Івано-Франківської області затримала чоловіка 1997 року народження, якого підозрюють у зґвалтуванні 11-річної школярки.

Про це на брифінгу в п'ятницю розповів заступник начальника ГУ НП в Івано-Франківській області Ігор Баб'юк.

"19 вересня цього року близько 18:00 надійшло повідомлення від жителя села Нижній Вербіж Коломийського району нашої області про те, що невідома особа зґвалтувала неповнолітню дівчинку віком 11 років", - розповів він.

Дівчинка поверталася зі школи і йшла по одній із центральних вулиць села додому. Чоловік затягнув її в кущі біля дороги і зґвалтував.

На місці злочину поліцейські знайшли скотч, яким він замотав рот дівчинці, загублені ним ліки і зробили гіпсовий зліпок сліду. Було опитано постраждалу, жителів села, продавця магазину, де було куплено скотч, що дозволило скласти приблизний портрет злочинця.

Затримали його 21 вересня в селі Спас. Ним виявився уродженець іншої області, який тривалий час з мамою і вітчимом і неповнолітніми братами та сестрою проживав на Прикарпатті.

У поліції він зізнався в скоєнні злочину.

"У нього візуально очевидні ознаки відсталості. Він, за його словами, зустрічався з дівчиною, з якою ще не вів статеве життя, і ці гормони вдарили йому в голову і підштовхнули до таких діх. Було встановлено, що 18 вересня він купив скотч і поїхав у напрямку Коломиї шукати собі жертву. Весь день він намотував по шосе, виглядаючи жертву. Наступного дня він знову по черзі об'їздив сусідні села і потім вибрав собі це місце", - розповів поліцейський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram