ГоловнаСуспільствоПодії

У курортному селищі на південь від Затоки чоловік поранив з рушниці дільничного та ще трьох людей

Стрілка затримали, обставини конфлікту встановлюють.

У курортному селищі на південь від Затоки чоловік поранив з рушниці дільничного та ще трьох людей
Фото: one2.ru

У четвер о 10:36 в Татарбунарський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в курортному селищі Лебедівка Одеської області сталася стрілянина, і були поранені чотири людини.

Як повідомили в прес-службі ГУНП, між трьома громадянами й місцевим мешканцем виник конфлікт. Внаслідок з'ясування стосунків чоловік вистрілив з мисливської рушниці в сторону своїх опонентів, а також поранив дільничного офіцера поліції, який прибув на місце події для з'ясування обставин і припинення конфлікту.

З місця злочину зловмисник утік, але пізніше був затриманий. У нього забрали мисливську рушницю.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ст. 115 і ст. 345 Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини конфлікту. З місця події вилучено пістолет травматичної дії.

Нагадаємо, що 19 вересня в Києві на території гаражного кооперативу підстрелили чоловіка .

До гаражного приміщення, яке він орендував і де мешкав, увірвалися кілька людей у балаклавах, які без пояснень почали кричати й бити його. Коли він схопив ніж і молоток, щоб оборонятися, один з чоловіків почав стріляти. Зробивши кілька пострілів, з місця події вони зникли. Потерпілий самостійно викликав "швидку" і поліцію. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram