ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція обшукала підприємства, які будували корпуси табору "Вікторія"

Слідство вивчає вилучену документацію.  

Поліція обшукала підприємства, які будували корпуси табору "Вікторія"

У середу, 20 вересня, у ході розслідування обставин, що призвели до загибелі дітей в одеському таборі "Вікторія", співробітники прокуратури та поліції провели санкціоновані обшуки на підприємствах, які здійснювали будівництво та реконструкцію корпусів дитячого оздоровчого комплексу.

Про це повідомляється на сайті обласної прокуратури.

Правоохоронці вилучили документацію в суб'єкта господарювання, який здійснював вогнезахист дерев'яних конструкцій, та в підприємства, яке, згідно з документами, виступало замовником сигналізаційних систем.

"Зараз слідство вивчає відповідну фінансову документацію про відкриття та розпорядження рахунками, рух, отримання коштів на зазначені заходи", - наголошується в повідомленні.

Учора на сесії міськради мер Одеси Геннадій Труханов пообіцяв, що всі документи, які стосуються дитячого табору "Вікторія", будуть опубліковані.

Нагадаємо, увечері 15 вересня в одному з корпусів дитячого табору "Вікторія" в Одесі через порушення правил пожежної безпеки сталася пожежа, яка призвела до загибелі трьох дівчаток 2009, 2005 і 2007 років народження, та повного знищення приміщення корпусу.

Раніше сьогодні ДСНС імовірною причиною пожежі  в дитячому таборі "Вікторія" назвала несправність електроприладів у кімнаті виховательки. Крім того, повідомлення про пожежу рятувальники отримали із запізненням на 45 хвилин.

Директора табору "Вікторія" відправили до СІЗО. Також була заарештована відповідальна за пожежну безпеку вихователька табору.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram