ГоловнаСуспільствоЖиття

Відпочинок у Буковелі: як його провести і де зупинитися Новости компаний

Дуже добре відпочити можна на відомому гірськолижному курорті Карпат - Буковелі, що розвивається стрімкими темпами. Він розкинувся в Івано-Франківській області та затребуваний серед туристів не тільки взимку, але й улітку. Від обласного центру його відокремлює відрізок шляху - сто десять кілометрів.

Буковель - неймовірно красива місцевість, яка з перших хвилин підкорює мандрівників мальовничими ландшафтами і чистим, наповненим пахучим травами, гірським повітрям. Вирушаючи у відпустку в Карпати, не забудьте забронювати готель на сайті hotels24.ua. Сучасні готелі Буковеля, вілли, готельно-ресторанні комплекси, пропонують чудові умови для повноцінного відпочинку. Також можна орендувати комфортабельні дерев'яні котеджі зі супутниковим телебаченням і Wi-Fi. Вони розкинулися в оточенні мальовничої природи, багато з них обладнані басейнами і спа-салонами.

Активний відпочинок у Буковелі

Курорт приваблює як любителів активного відпочинку, так і прихильників спокійного, душевного проведення часу. Тут кожен турист знайде для себе розвагу до душі.

Відпочивальникам пропонують вирушити в захоплюючі екскурсії - до Манявського скиту та Яремче, у Верховину та Коломию, а також на гори Костел, Хом'як і Говерлу. Приємно провести час можна на озері Несамовите і Озері Молодості.

Вирушаючи на відпочинок сім'єю або великою компанією, можна орендувати котеджі Буковеля – «Панський кут» і White house, «Палагу і Гуцулку», «Сосновий Двір» і «Маестро», а туристи зможуть знайти готелі Буковеля з озерами і присвятити час риболовлі на форель.

Чудовий відпочинок у Буковелі гарантований на штучному, великому озері, тут можна покататися на катамаранах, водних лижах і гідроциклах, а ще зайнятися:

  • дайвінгом;
  • векбордінгом.

У Буковелі можна зайнятися картингом, рафтингом на гірських річках, здійснити політ на тролеї, пограти в страйкбол і пейнтбол. Відпочивальники зможуть вирушити в похід по лісових і гірських стежках, покататися на Буковельських гірках, узяти напрокат велосипед. Відчути екстрим подорожі можна, орендувавши джипи, замовивши квадротури і відвідавши мотузковий парк. Курорт Буковель порадує відпочивальників верховою їздою на конях.

З повним переліком котеджів і готелів Буковеля пропонуємо ознайомитися на сайті Hotels24.ua - Безкоштовне бронювання та Відгуки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram