ГоловнаСуспільствоЖиття

Директора львівського заводу "Техвоєнсервіс" відправили під домашній арешт

Чиновника затримали 13 вересня під час отримання хабара.

Директора львівського заводу "Техвоєнсервіс" відправили під домашній арешт
Фото: gp.gov.ua

Шевченківський районний суд Львова відправив під цілодобовий під домашній арешт підозрюваного у хабарництві директора філії державного підприємства Міністерства оборони "Техвоєнсервіс" "Львівський автомобільний ремонтний завод".

Про це повідомляється на сайті Генеральної прокуратури.

"Шевченківський районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді взяття під цілодобовий домашній арешт терміном на 60 діб директору Львівської філії ДП "Техвоєнсервіс" "Львівський автомобільний ремонтний завод", - йдеться в повідомленні.

13 вересня військова прокуратура разом із співробітниками управління захисту економіки Нацполіції задокументувала факт вимагання та отримання підозрюваним хабарів за сприяння у наданні в оренду складів підприємства і підписання відповідного договору.

"Загальна сума хабара становила 12 тис. гривень. Підозрюваний був затриманий під час отримання частини суми в розмірі 3 тис. гривень", - наголошується в повідомленні.

Директору було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (отримання неправомірної вигоди, що поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше суд оштрафував на 25 тис. гривень екс-директора Фонду соцзахисту інвалідів, підозрюваного у вимаганні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram