ГоловнаСуспільствоПодії

Закарпатська поліція затримала три десятки ромів, які їхали на бійку до Сваляви

Місцеві ЗМІ повідомляють про конфлікт між двома таборами. 

Закарпатська поліція затримала три десятки ромів, які їхали на бійку до Сваляви
Фото: prozak.info

У суботу вдень у місті Свалява сталася бійка між місцевими жителями та групою із селища Великий Березний. Увечері того самого дня спецназ із Ужгорода затримав близько 30 озброєних хлопців з Великого Березного та сусідніх населених пунктів, які їхали продовжити з'ясування стосунків.

Про інцидент повідомляє місцева поліція.

Ряд видань пишуть, що йдеться про конфлікт між двома групами ромів.

"Учора, 16 вересня, о 15:22 до поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що в місті Свалява на вул.Гірській, у тамтешньому поселенні відбувається бійка. На місце події прибули правоохоронці. У ході перевірки було отримано інформацію про можливе продовження конфлікту. ... Розвиток конфлікту вдалося припинити. Близько 19:35 у місті Перечин на вул.Ужанській місцеві правоохоронці разом зі спецназівцями з Ужгорода зупинили автомобілі, в яких їхали три десятки чоловіків. Усі вони є жителями Великого Березного і району. У двох машинах поліція знайшла зброю. Зокрема, 14 набоїв до мисливської зброї, пістолет, схожий на пневматичний, шість дерев'яних бит, дві металеві труби", - йдеться в поліцейському повідомленні.

Матеріали справи внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Обставини справи з'ясовують слідчі, повідомляють у ГУНП у Закарпатській області.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram