ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківську першокурсник загинув, випавши з 9-го поверху гуртожитку

18-річний юнак був студентом місцевого медуніверситету.

В Івано-Франківську першокурсник загинув, випавши з 9-го поверху гуртожитку

В Івано-Франківську студент-першокурсник загинув у результаті падіння з дев'ятого поверху гуртожитку. Про це повідомляє місцева поліція, повідомляє УНІАН.

Повідомляється, що 15 вересня з дев'ятого поверху гуртожитку Івано-Франківського Національного медичного університету випав першокурсник стоматологічного факультету.

"За інформацією поліції, 18-річний студент разом з двома іншими студентами проживав у гуртожитку на 9-му поверсі. Вранці двоє хлопців пішли на заняття, а вахтеру сказали, що третій не йде, тому що захворів. Приблизно о 8:20 біля будівлі гуртожитку на землі хлопця побачив охоронець", - відзначають в повідомленні.

Карета швидкої допомоги відвезла потерпілого в обласну клінічну лікарню, де в реанімації він помер. Слідство з'ясовує, випав хлопець з необережності чи самовільно стрибнув вниз. Передсмертну записку в кімнаті чи у хлопця не знайдено, повідомили в поліції.

Напередодні в Солом'янському районі Києва шестирічна дівчинка випала з вікна квартири на дев'ятому поверсі і розбилася насмерть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram