ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув, двох поранено за добу на Донбасі

Боєць став жертвою обстрілу шахти Бутівка.

Один військовий загинув, двох поранено за добу на Донбасі
Архив

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 28 разів порушили перемир'я. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь. У результаті бойових дій один український військовий загинув, двоє отримали поранення.

Як повідомляє штаб АТО, наприкінці доби ситуація на фронті дещо загострилася, проте залишалася контрольованою українською армією. Після 18:00 бойовики активізували обстріл позицій ЗСУ на всіх напрямках, використовуючи при цьому міномети калібру 82 міліметри.

Найгарячіше було на Приморському напрямку. Тричі з гранатометів і великокаліберних кулеметів російські найманці відкривали вогонь у районі Водяного. 7 мін калібру 82 міліметри бойовики випустили біля Мар'їнки. Також під ворожі обстріли потрапили укріплення сил АТО на підступах до Павлополя, Талаківки, Гнутового.

Неспокійно було і на Донецькому напрямку. З мінометів і озброєння БМП окупанти били по військових біля Зайцевого, з гранатометів двічі накривали Авдіївську промзону. А близько 21:00 з гранатометів і кулеметів противник почав обстріл українських позицій недалеко від шахти Бутівка. Сили АТО відкрили вогонь у відповідь. У результаті цього протистояння загинув один військовослужбовець сил АТО.

На Луганському напрямку після майже тижневого затишшя російські окупанти ввечері і вночі 6 разів з мінометів, різних видів гранатометів, стрілецької зброї били по опорних пунктах ЗСУ біля Кримського.

Нагадаємо, в середу бойовики 25 разів відкривали вогонь по опорних пунктах української армії. Під час бойових дій один військовий отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram