ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено за добу на Донбасі

Стан здоров'я бійця задовільний.

Одного військового поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання на Донбасі 25 разів відкривали вогонь по опорних пунктах української армії. Під час бойових дій один військовий отримав поранення.

У кількох випадках, коли обстріли противника несли пряму загрозу життю українських військових, сили АТО у відповідь відкривали вогонь на поразку.

Загалом інтенсивність ворожих обстрілів за минулу добу дещо зменшилася. Основна активність ворога була зафіксована в темний час доби, після 18:00.

Найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку. Тут бойовики 4 рази відкривали вогонь з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях в околицях Авдіївки. В результаті одного з таких обстрілів близько 23:00 отримав поранення один військовий. Його доставили в найближчий військово-медичний госпіталь, стан його здоров'я задовільний. Окрім того, наприкінці доби під ворожий вогонь потрапили українські укріплення поблизу Зайцевого, Кам'янки та двічі в районі Пісків, повідомляє штаб АТО.

На Приморському напрямку російські найманці декілька разів били по опорних пунктах з гранатометів у районі Водяного, з озброєння БМП - близько Гнутового. Стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети застосовували на підступах до Мар'їнки і Широкиного.

На Луганському напрямку ворог обстрілював позиції сил АТО з зенітної установки поблизу Кримського, гранатомети противника працювали у Станиці Луганській.

Нагадаємо, у вівторок бойовики 27 разів порушили режим тиші на Донбасі, в результаті двоє військовослужбовців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram