ГоловнаСуспільствоЖиття

17 вересня на Хрещатику пройде "Свято подяки" за участю Ніка Вуйчича Новости компаний

Захід приурочено до святкування 500-річчя Реформації.

17 вересня на Хрещатику з 10:00 до 21:00 пройде "Свято подяки". Киян і гостей міста очікує концерт, фестиваль соціальних проектів, інтерактивні розваги та виступ людини-легенди Ніка Вуйчича, всесвітньо відомого спікера без рук і ніг.

Завдяки прямій трансляції телеканалу "Надія" святкувати з українцями будуть 20 країн. Взяти участь у заході зможуть і діти, і дорослі. Вхід вільний.

Свято подяки розпочнеться о 10:00 молитвою на Хрещатику.

Програма свята насичена цікавими подіями та локаціями: дитяча ігрова зона, силове шоу, спортивні змагання, конкурси, розіграші з подарунками для всієї родини, розваги з героєм мультфільму і вуличний кінотеатр. Яскравим символом свята стане велика карта України, яку створять волонтери з овочів і фруктів.

Цей день також стане фіналом Всеукраїнського двотижневого Автопробігу. Більш ніж 1000 учасників на автомобілях, які проїдуть 5000 кілометрів по 24 областях країни, п'ятьма колонами урочисто з прапорами в'їдуть на Хрещатик.

О 18:00 вечірню концертну програму відкриє естрадно-симфонічний оркестр GSO. На сцені звучатиме музика різних стилів і жанрів відомих виконавців та учасників проекту «Голос країни» - Аняня Удогво, Брія Блесінг, В'ячеслав Рибіков. Вітальне слово для учасників Свято подяки скажуть президент Асоціації конгресменів Джорж Роллер і його дружина Лінда, екс-зірка NBA Даніель Дролінгео, міс-Америка Террі Мьюсен.

На завершення о 19:30 - виступ людини-легенди Ніка Вуйчича, який приїде до Києва відсвяткувати цей день з українцями. Його історія життя і багатогранного успіху допомогли мільйонам людей у всьому світі трансформувати свої проблеми в особистий розвиток і перемоги.

Цей масштабний захід приурочено до святкування 500-річчя Реформації і має на меті звернути увагу влади і суспільства на соціальні проблеми, а також сприяти позитивним змінам у суспільстві, впровадженню духовних цінностей, які є основою економічного розвитку. 

Слідкуйте за деталями на сайті www.sp.r500.ua.

Акредитація ЗМІ: 067 218 78 65 (Ірина).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram