ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві вдруге затримали кримінального авторитета "Гелу Тбіліського"

В Україні Гела створив кілька груп, які займалися крадіжками з автомобілів і викраденням машин.

У Києві вдруге затримали кримінального авторитета "Гелу Тбіліського"
"Гела Тбилисский"
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві правоохоронці знову затримали 51-річного кримінального авторитета Джошуа Гелу на прізвисько "Гела Тбіліський", який "кришував" автомобільних злодіїв.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Навесні поліція вже затримувала "Гелу Тбіліського". Тоді міграційна служба прийняла рішення про примусове його повернення в Російську Федерацію. Однак нещодавно поліцейські дізналися, що коронований "злодій у законі" знову перебуває в Києві.

"У минулому він неодноразово був засуджений за тяжкі злочини (розбої, правопорушення, пов'язані з незаконним обігом наркотиків), тому добре знає про кримінальні традиції і живе за «поняттями». У 1996 році в Москві «Гелу Тбіліського» коронували два відомих у кримінальному світі «злодії в законі»", - розповів начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

В Україні Гела створив кілька злочинних груп, які займалися крадіжками з автомобілів і викраденням машин, переважно в столиці, Київській області, Миколаєві та Херсоні, а потім "кришував" їх діяльність. Окрім того, він організовував кримінальні "сходки" і заохочував молодь до участі в діяльності злочинних груп.

Зараз поліція встановлює, яким чином і за якими документами злочинець знову потрапив на територію України. Також вирішується питання про його видворення за межі України.

"До речі, в спецприймальнику «Гела Тбіліський» зустрівся зі своїм «колегою» - «злодієм у законі» Чераєм Тенгізом "Тенгугальським», який теж чекає, коли покине територію України", - зазначив Крищенко.

Нагадаємо, раніше з України втретє видворили кримінального авторитета "Тенго Гальського".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram