ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У селі на Буковині отруїлися 12 дітей

Трьох госпіталізовано, решта отримують амбулаторне лікування.

У селі на Буковині отруїлися 12 дітей
Фото: Depositphotos/SUKIYASHI

У Чернівецькій області отруїлися 12 вихованців навчально-виховного комплексу села Шебутинці. Трьох з них госпіталізовано, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"Встановлено, що 7 вересня 2017 року в місцевий відділ лабораторних досліджень надійшли повідомлення з інфекційного відділення Сокирянської центральної районної лікарні та Сокирянського центру первинної медико-санітарної допомоги про звернення 12 хворих з ознаками кишкової інфекції, трьох з яких госпіталізовано, а решта отримують амбулаторне лікування", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, серед хворих 11 дітей відвідують старшу групу дошкільного підрозділу зазначеного навчального закладу, а 1 дитина вчиться в 3 класі.

Прокуратурою Чернівецької області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 137 КК України (неналежне виконання професійних чи службових обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило істотну шкоду здоров'ю потерпілого) за фактом отруєння вихованців навчально-виховного комплексу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом місцевого відділення поліції під процесуальним керівництвом Кельменецької місцевої прокуратури.

Нагадаємо, в серпні на базі відпочинку в Коблево отруїлися 18 дітей з Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram