ГоловнаСуспільствоПодії

Розлючені через прохання почекати клієнти побили битами працівників СТО в Києві

Після затримання бешкетники зламали відеокамеру в відділенні поліції.

У Солом'янському районі Києва четверо чоловіків побили битами працівників станції технічного обслуговування, розсердившись через прохання почекати.

"Працівники СТО повідомили, що на територію заїхали четверо невідомих і попросили замінити в автомобілі мастило. Чоловіки відповіли, що доведеться трохи почекати. Це розлютило клієнтів - і один із них кілька разів ударив працівника в обличчя. Після цього нападник побіг до свого автомобіля, дістав биту і продовжив нею бити інших працівників", - повідомляють на сайті поліції.

Коли працівники СТО сказали, що на станції є відеокамери, чоловіки забігли в приміщення з системою відеоспостереження і забрали жорсткий диск із записом.

Лікарі "швидкої" діагностували в одного з працівників СТО закриту черепно-мозкову травму і перелом носа.

Правоохоронці вилучили з авто бешкетників биту, жорсткий диск, тубус від ручного протитанкового гранатомета, патрони до гладкоствольної рушниці, газовий пістолет і пакет із речовиною білого кольору.

"Усіх учасників інциденту доставили до Солом'янського управління поліції, де правопорушники почали конфліктувати з правоохоронцями. Чоловіки зламали камеру відеоспостереження і пошкодили стелю в кімнаті прийому громадян територіального управління поліції", - додали в поліції.

Розпочато розслідування за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до семи років. Один із нападників - 30-річний киянин - затриманий, трьом іншим вручено повістку про виклик для проведення слідчих дій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram