ГоловнаСуспільствоПодії

Десантник застрелив двох товаришів по службі в Кіровоградській області (оновлено)

Подробиці не повідомляють.

Десантник застрелив двох товаришів по службі в Кіровоградській області (оновлено)
Архив
Фото: Макс Требухов

У Кіровоградській області 10 вересня загинули двоє бійців 25-ї окремої повітряно-десантної бригади.

Про це повідомили в прес-службі командування ВДВ України в Фейсбуці.

"Вчора, 10 вересня, на Кіровоградщині трагічно загинули двоє військовослужбовців військової служби за контрактом 25-ї окремої повітряно-десантної бригади високомобільних десантних військ Збройних сил України. У цей час проводять слідчі дії, з'ясовують усі деталі й обставини трагічного випадку", - йдеться в повідомленні.

Командування високомобільних десантних військ та військової частини висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблих.

Оновлення. Військова прокуратура повідомляє, що десантників у с. Канатово Кіровоградського району Кіровоградської області застрелив їх товариш по службі.

"10.09 близько 22:40 на території однієї з військових частин у Кіровоградській області військовослужбовець у військовому званні «солдат» зробив дві короткі черги в напрямку двох військовослужбовців цієї ж частини, які виконували тренувальні вправи. В результаті отриманих вогнепальних поранень старший сержант і солдат загинули на місці події", - сказано в повідомленні.

Поліція порушила справу за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Вбивцю затримали, для нього готують повідомлення про підозру і клопотання про арешт.

Нагадаємо, 16 серпня в ДТП в Одеській області загинув військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram