ГоловнаСуспільствоЖиття

Охоронцю Яроша повідомили підозру за трьома статтями

Михайлу Навроцькому може загрожувати до 8 років ув'язнення.

Охоронцю Яроша повідомили підозру за трьома статтями
Фото: runews.su

У Кам'янському Дніпропетровської області розпочався суд над охоронцем народного депутата України Дмитра Яроша Михайлом Навроцьким, якого підозрюють у вогнепальному пораненні таксиста, передає Радіо Свобода.

Як повідомила сторона обвинувачення, підстав для закриття кримінального провадження немає.

За інформацією прокурорів, підсудному повідомлено про підозру у скоєнні злочинів за трьома статтями Кримінального кодексу України - хуліганство, умисне тілесне ушкодження і незаконне зберігання зброї та боєприпасів. Йому може загрожувати до 8 років ув'язнення.

14 травня в Кам'янському стався конфлікт зі стріляниною, одну людину було поранено. За даними поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам українською мовою. Вогнепальне поранення отримав співробітник таксиста, який поспішав йому на допомогу. Затриманим через стрілянину виявився охоронець Дмитра Яроша Михайло Навроцький.

18 травня суд обрав Навроцькому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів без права звільнення під заставу. 9 червня суд відпустив його під домашній арешт. 7 серпня домашній арешт Навроцькому продовжили до 4 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram