ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львівській міськраді спростували інформацію про обшуки в управлінні освіти

СБУ звернулася за копіями документів щодо електронної реєстрації дітей в дитсадки.

У Львівській міськраді спростували інформацію про обшуки в управлінні освіти
Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді спростували проведення обшуків в управлінні освіти Службою безпеки України.

Як повідомляє прес-центр міськради, співробітники СБУ звернулися до управління освіти Львівської міської ради за копіями документів, які стосуються електронної реєстрації дітей у дошкільні навчальні заклади

"Ніяких обшуків в управлінні освіти сьогодні не відбувалося. До нас з листом звернулися представники СБУ про надання копій документів, що стосуються електронної реєстрації дітей у дошкільні навчальні заклади", - заявила начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

За її словами, з 1 вересня в садочки Львова прийнято близько 7 тис. дітей. Майже 4 тисячі не змогли цього року потрапити у дитячі сади. Для часткового вирішення цієї проблеми у вересні в місті повинні відкритися групи короткочасного перебування, які діти зможуть відвідувати в першій або в другій половині дня.

“У цьому році ми мали значну кількість запитань від тих батьків, діти яких не змогли потрапити на 2017 рік в дошкільний навчальний заклад. Це стосувалося несвоєчасної реєстрації, це стосувалося того, що не завжди інформація, оскільки вона була неповною, була перенесена зі старої бази в нову. Ті діти, які в цьому році не потрапили у дошкільні навчальні заклади, їхня електронна заявка автоматично перереєстровується на наступний рік", - зазначила Довганик.

Нагадаємо, у липні співробітники СБУ провели обшуки в двох підрозділах мерії Львова - департаменті економічного розвитку і управлінні комунального майна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram