ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області жінка застрелила п'яного чоловіка, який увірвався в її будинок "за горілкою"

Жінка схопила рушницю і здійснила шість пострілів у бік нападника.

У Харківській області жінка застрелила п'яного чоловіка, який увірвався в її будинок "за горілкою"
Фото: real-vin.com

У Харківській області 39-річна жінка застрелила п'яного чоловіка, який увірвався в її дім, вимагаючи горілки.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції у Фейсбуці. "39-річна мешканка Зміївського району завдала п'яному невідомому, що ввечері увірвався в її дім, смертельних вогнепальних поранень у голову. Від отриманих поранень чоловік помер", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що чоловік у нетверезому стані через незачинені двері проник у приватний будинок жінки. Він поводився агресивно і зажадав горілки. Господиня була вдома зі своїми малолітніми дітьми. Вона злякалася, схопила гладкоствольну рушницю і здійснила шість пострілів у бік нападника. Рушницю зареєстровано на ім'я чоловіка жінки.

Речові докази вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 118 (умисне вбивство з перевищенням меж необхідної оборони або в разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі до 2 років.

Нагадаємо, в березні в селі Сухолуччя під Києвом п'ятеро злочинців спробували пограбувати будинок місцевого жителя, але він дав їм збройну відсіч і застрелив одного з грабіжників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram