ГоловнаСуспільствоПодії

Суд у справі про стрілянину в Княжичах перенесли на завтра

Прокурори не змогли продемонструвати відео, оскільки забули пароль від свого ноутбука.

Суд у справі про стрілянину в Княжичах перенесли на завтра
Фото: Цензор.НЕТ

Суд переніс засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваним у справі про перестрілку в Княжичах на 9:00 1 вересня, повідомляє Цензор.НЕТ.

Суд не зміг обрати запобіжний захід жодному з підозрюваних.

Як зазначають, під час вивчення матеріалів клопотання про взяття під варту екс-голови карного розшуку Києва Леоніда Куряти прокуратура хотіла продемонструвати відео подій у Княжичах з камер відеореєстраторів найближчих будинків. Однак прокурори не змогли зробити це, оскільки забули пароль від свого ноутбука.

"Прокурори заявили, що сподівалися, що суд надасть їм свою техніку, але зал засідання не був обладнаний. Суддя відповіла, що поміняти зал засідання неможливо, оскільки після 20 години робочий день у суді вже закінчився", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляли, ГПУ оголосила підозру трьом особам. Це колишній начальник управління карного розшуку Нацполіції Києва Леонід Курята, екс-заступник начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського управління Нацполіції Києва Роман Мариновський, а також старший інспектор управління КОРД Андрій Курта. Останній досі працює на своїй посаді.

Нагадаємо, в ніч на 4 грудня минулого року в селищі Княжичі Київської області в результаті перестрілки загинули 5 правоохоронців. Двоє загиблих були співробітниками держслужби охорони, двоє - поліцейськими розвідниками і ще один - співробітником спецпідрозділу КОРД.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram