ГоловнаСуспільствоЖиття

Тендери на реконструкцію лікарні в Маріуполі виграла фірма зі статутним капіталом у ₴375

Загальна вартість тендерів становила майже 108,34 мільйона гривень.

Тендери на реконструкцію лікарні в Маріуполі виграла фірма зі статутним капіталом у ₴375
Фото: www.dsv.ua

Міську лікарню Маріуполя №2 передали в обласне підпорядкування. Вона стане єдиною в Донецькій області обласною лікарнею. Вже проведені тендери на капітальний ремонт відділення анестезіології, термомодернізацію будівель, реконструкцію приміщень першого поверху, створення відділення екстреної допомоги та прибудову будівлі для МРТ Optima MR 360.

Загальна вартість трьох тендерів становила майже 108,34 мільйона гривень. Перемогу на них здобула одна фірма - ТОВ "Ріола-модуль Лтд". Ця ж фірма виграла конкурс на будівництво установ охорони здоров'я і будівель соціальних служб у Святогорську вартістю 42,8 мільйона гривень, повідомляють Новости Донбасса.

Крім цього "Ріола-модуль Лтд" продовжить будівництво нового корпусу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит". Договір з компанією на суму 198,15 мільйона гривень укладено у серпні 2016 року. Це був перший виграний фірмою тендер, статутний капітал якої становить 375 гривень.

Як повідомляли "Наші гроші", засновником і директором "Ріола-модуль Лтд" є житель Івано-Франківська Володимир Духович. Раніше він був партнером з ТОВ «НВО "Стальконструкція" колишнього заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Романа Абрамовського.

Дружина засновника ТОВ "Ріола-модуль Лтд" Галина Духович є головним державним аудитором Державної аудиторської служби України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram