ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд обрав запобіжний захід членам миколаївського ОЗУ Тітова

Кримінальний авторитет "Мультик" і бізнесмен Пеліпас заарештовані без права застави.

У Жовтневому районному суді міста Маріуполя Донецької області 31 серпня в закритому режимі обрали запобіжний захід жителям Миколаєва, обвинуваченим в організації та участі у діяльності організованого злочинного угруповання на території області.

Про це повідомляють "НикВести".

Михайла Тітова, відомого під прізвиськом Мультик, а також бізнесмена Олексія Пеліпаса суд заарештував терміном на два місяці без права внесення застави. Бориса Серафимова суд взяв під арешт з правом вийти під заставу в 842 тис. гривень.

У відповідь Тітов оголосив голодування.

У суді адвокат Пеліпаса наполягав на тому, що стан здоров'я його підзахисного не дозволяє йому перебувати під вартою у СІЗО. Протягом п'яти днів рішення суду можна оскаржити у Апеляційному суді Донецької області, що і має намір зробити захист бізнесмена.

29 серпня за результатами спецоперації Генпрокуратури і Служби безпеки України було затримано Михайла Тітова, відомий як "Мультик", бізнесмена Олексія Пеліпаса, а також Бориса Серафиміва, Дмитра Леонова і Олега Коноваленка.

Як звинувачення у документах фігурують постачання наркотиків і зброї із зони АТО; розкрадання бюджетних коштів; шахрайство; вимагання.

"НикВести" уточнюють, що Олексій Пеліпас є бізнес-партнером сина екс-мера Миколаєва Владислава Чайки і співзасновником ТОВ ЮФ "Претор", ТОВ "Бізнес Реал", ТОВ "Центральний 1", ТОВ "Турбота". За часів мерства Володимира Чайки Олексій Пеліпас був членом виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram