ГоловнаСуспільствоПодії

Харківський апеляційний адмінсуд відновить роботу в новому приміщенні

Стара будівля після пожежі непридатна для роботи.

Харківський апеляційний адмінсуд відновить роботу в новому приміщенні
Фото: www.objectiv.tv

Апеляційний адміністративний суд Харківської області, в якому сталася пожежа через попадання блискавки, все ще не працює, оскільки стара будівля непридатна для роботи.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" в.о. голови суду Андрій Григоров.

"Стара будівля непридатна. Зараз ми з Державною судовою адміністрацією вирішуємо питання майбутнього приміщення суду. Щойно воно буде знайдено, ми у стислі терміни відновимо роботу", - сказав він.

Нагадаємо, увечері 22 серпня в приміщенні Апеляційного адмінсуду Харківської області сталася пожежа на площі близько 1800 кв.м. Причиною загоряння стала блискавка.

Як повідомив в.о. керівника апарату суду Ілля Янчевський, серверне обладнання, яким забезпечується автоматизована система діловодства суду (АСДС), працівники суду вивезли в безпечне місце ще під час пожежі, архів суду не постраждав. Справи, які перебували в кабінетах суддів у металевих шафах, частково залиті водою, але цілком надаються до відновлення. Але від води постраждали майже 70% комп'ютерів і оргтехніка.

За попередньою інформацією, під загрозою обвалу перебувають перекриття третього поверху, найбільш пошкоджені і вогнем, і водою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram