ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Івано-Франківська сталася стрілянина

Пораненого з мисливської рушниці чоловіка госпіталізовано. 

У центрі Івано-Франківська вдень у суботу між відвідувачами ресторану Pasage Gartenberg сталася стрілянина. Чоловіка поранили з мисливської рушниці. Про це повідомляє місцеве видання Курс із посиланням на прес-секретаря ГУ Нацполіціі Мирославу Белдик.

За повідомленнями очевидців, близько 12:45 між двома компаніями чоловіків, які відпочивали на літньому майданчику ресторану, виникла сварка, що переросла в бійку, а далі у стрілянину. Люди, почувши постріли, кинулися тікати.

Учасники стрілянини зникли з Pasage Gartenberg до приїзду поліції. 

За інформацією видання  Місто, на вул. Галицькій патрульні зупинили Volkswagen Golf, в якому пораненого чоловіка везли до обласної лікарні.

У прес-службі поліції підтвердили, що чоловіка підстрелили з мисливської рушниці. Також у салоні машини виявили зброю і затримали двох чоловік. Пораненого доправили до лікарні. За попереднім діагнозом, у нього пробито легеню.

Інший автомобіль з учасниками конфлікту зупинили на вул. Січових Стрільців. Там поліцейські заблокували Nissan, у якому також знайшли зброю. Під час затримання було пошкоджено службовий автомобіль Toyota Prius.

У місті оголосили план "Перехоплення".

Нагадаємо, 31 липня в центрі Івано-Франківська невідомий випустив шість куль по автомобілю Audi, в якому був місцевий підприємець, він дістав поранення в руку.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram