ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві з'явився серійний погромник офісів "Київенерго"

На його рахунку вже чотири центри обслуговування клієнтів.

У Києві з'явився серійний погромник офісів "Київенерго"

У Києві за останні кілька днів улаштували погроми в трьох центрах обслуговування клієнтів "Київенерго". Компанія стверджує, що це справа рук однієї людини.

"Сьогодні було скоєно напад на Центр обслуговування клієнтів "Київенерго" за адресою вул. Тимошенка, 18. За попередніми даними, напад було скоєно громадянином Пайкіним, 1977 р.н., який раніше, в середу (23 серпня), напав на центри обслуговування за адресами вул. Вільямса, 3/7 і просп. Повітрофлотський, 58, а в червні - на центр обслуговування на вул. Мельникова, 31", - заявили в компанії.

Центри обслуговування клієнтів "Київенерго" на вул. Вільямса і просп. Повітрофлотському тимчасово не працюють.

Свідки сьогоднішнього інциденту, зокрема лікарі карети швидкої допомоги, які прибули на місце події, характеризують поведінку нападника як неадекватну, агресивну і соціально небезпечну, стверджує "Київенерго".

"Наприклад, у середу він увірвався в приміщення центру обслуговування, де перебувало близько 20 клієнтів і співробітників, розбив вікна, техніку і меблі. На щастя, завдяки оперативним діям охоронців, ніхто з клієнтів не постраждав. Але одну співробітницю центру госпіталізували з діагнозом "гіпертонічний криз", - сказано в повідомленні.

Зараз за фактом інцидентів у Шевченківському управлінні поліції зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (Хуліганство) КК України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram