ГоловнаСуспільствоЖиття

Підозрюваних у викраденні авто заступника голови Нацполіції заарештували із заставою 250 тис. гривень

Поліцейські затримали злочинців на одній з АЗС у Житомирській області.

Підозрюваних у викраденні авто заступника голови Нацполіції заарештували із заставою 250 тис. гривень
Фото: goodvin.info

Суд заарештував трьох підозрюваних в організації викрадення автомобіля заступника голови Національної поліції Олександра Фацевича і призначив заставу 250 тис. гривень.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Зазначають, що поліція затримала п'ятьох викрадачів автомобілів. Було встановлено, що зловмисники сховали викрадений автомобіль Фацевича в житловому кооперативі на території Обухівського району Київської області.

"Дізнавшись про затримання своїх спільників, троє організаторів незаконних заволодінь намагалися втекти від переслідування на автомобілі Toyota Avalon. Місцями швидкість руху їхнього автомобіля протягом погоні доходила 210 км/год. Поліцейським довелося перекривати дорогу вантажівками", - повідомили в поліції.

У результаті погоні поліцейські затримали злочинців на одній з АЗС у Житомирській області.

Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення 250 тис. гривень застави кожному. За інформацією департаменту кримінального розшуку, з початку року розкрито 1 628 незаконних заволодінь транспортними засобами. 2 007 особам повідомлено про підозру.

Нагадаємо, поліцейський службовий Lexus GX був викрадений невідомими біля будинку Фацевича 11 серпня. На розшук машини було орієнтовано особовий склад Київської області та сусідніх регіонів.

19 серпня під Обуховом знайшли викрадений Lexus GX заступника голови Нацполіції, а викрадачів затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram