ГоловнаСуспільствоЖиття

У Маріуполі поліцейські врятували наркомана від родичів, які хотіли здати його в реабілітаційний центр

Батьки не знайшли іншого способу схилити сина до лікування від наркозалежності.

У Маріуполі поліцейські врятували наркомана від родичів, які хотіли здати його в реабілітаційний центр
Фото: Пресс-служба полиции

Поліцейські Маріуполя Донецької області під час операції "план-перехоплення" знайшли викраденого чоловіка.

Про це повідомила прес-служба поліції в Фейсбуці.

Вранці в поліцію надійшло повідомлення про те, що на проспекті Миру невідомі силоміць посадили чоловіка в автомобіль Daewoo Nexia і відвезли його в невідомому напрямку.

"На пошуки направили весь особовий склад 4-ї роти поліції. Власника автомобіля вдалося встановити зі штрафу, який той отримав від патрульних ще в квітні за розмову мобільним телефоном за кермом. Після встановлення особи водія, співробітники поліції встановили можливе місцезнаходження зазначеного громадянина. Патрульні оперативно прибули на місце події і виявили там розшукуваний автомобіль. У машині перебували двоє чоловіків, викрадений, і ... його батьки", - йдеться в повідомленні.

Батько і мати викраденого розповіли правоохоронцям, що їх син вже не один рік вживає наркотики, а лікуватися від залежності категорично відмовляється. Зневірившись, вони не знайшли іншого способу схилити сина до лікування, крім того як буквально викрасти його посеред вулиці і помістити в спеціальний реабілітаційний центр.

Патрульні доставили всіх причетних до події в відділ поліції і справою зараз займаються слідчі.

Нагадаємо, в березні Служба безпеки тимчасово закрила православний реабілітаційний центр у Косачівці (Чернігівська область) за незаконне позбавлення волі пацієнтів і знущання над ними. Після цього були виявлені ще кілька подібних центрів.

Так, зокрема, 11 серпня в Полтаві виявили один з таких центрів, де насильно утримували пацієнтів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram