ГоловнаСуспільствоЖиття

Держприкордонслужба посилила контроль на кордоні перед Днем Незалежності

Збільшено кількість прикордонних нарядів і активно залучаються службові собаки.

Держприкордонслужба посилила контроль на кордоні перед Днем Незалежності
Фото: www.dyvys.in

Державна прикордонна служба посилила контроль на кордоні країни напередодні Дня Незалежності і в зв'язку з проведенням масових заходів.

Про це повідомляється на сайті ДПСУ.

"З 20 серпня Держприкордонслужба спільно з іншими правоохоронними органами перейшли на посилений режим несення служби. Напередодні державних свят, Дня Державного прапора та Дня Незалежності всі органи Держприкордонслужби зосереджують максимум зусиль на забезпеченні безпеки і порядку в пунктах пропуску на державному кордоні, в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО і на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом" , - йдеться в повідомленні.

У цей період збільшується потік людей на кордоні у зв'язку із завершенням сезону відпусток, підготовкою до державних свят та наближенням навчального року.

Відзначається, що посилена робота з огляду, збільшено кількість прикордонних нарядів і активно залучаються службові собаки. Будуть більш ретельно перевірятися документи і транспортні засоби.

Нагадаємо, на військовий парад до Дня Незалежності в Київ прибудуть міністри оборони США, Грузії, Литви, Латвії, Молдови, Польщі, Чорногорії, Естонії, а також заступник міністра оборони Великобританії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram