ГоловнаСуспільствоПодії

Трирічна дитина загинула у ДТП біля Бучі, спровокованій п'яним водієм

Винуватця затримала поліція. 

Трирічна дитина загинула у ДТП біля Бучі, спровокованій п'яним водієм
Фото: ГУ НП в Киевской области

У суботу біля в'їзду до передмістя Києва Бучі п'яний водій, роблячи обгін, урізався в легковий автомобіль, що їхав назустріч. Унаслідок зіткнення постраждало четверо людей і загинула 3-річна дівчинка, повідомили в Головному управлінні Нацполіціі України в Київській області.

"Сьогодні на автодорозі біля в'їзду до смт Буча нетверезий водій з пасажиркою на автомобілі "ВАЗ", намагаючись обігнати автобус, виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з транспортним засобом Renault Kangoo. В авто перебувало подружжя з Житомирської області разом з дітьми, дівчатками 3 , 6 і 15 років. Усі учасники ДТП зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Зараз їм надається медична допомога. На жаль, маленька дівчинка зазнала несумісних із життям тілесних ушкоджень", - ідеться в повідомленні поліції.

Прилад, що вимірює рівень алкоголю, показав 2,8 проміле у водія ВАЗа. Його затримано.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram